Voorstellingen

We hebben twee scharrelvarkens. Ze lopen in een kleine wei, waar ze naar hartenlust kunnen wroeten. Bij warm weer maken we een modderbad waar ze heerlijk languit in gaan liggen. Dagelijks krijgen ze met de bezem een massagebeurt.

foto1

Ieder voorjaar komen er twee nieuwe biggen. We geven ze namen en Jet schrijft  een kinderverhaal over de varkentjes. De kunstschilderes Trudy van Zon schildert de scènes van het verhaal uit op doek. We maken van het verhaal een voorstelling.  Gé verbeeldt (met behulp van kleding en schmink) een personage. De theaterpoppen Jip en Mees (en andere handpoppen) stellen andere personages voor. Enkele keren per jaar treden we op in tehuizen en kinderboerderijen.

Atelierroute 13 september 2015

Foto’s genomen op 13 september 2015 tijdens de voorstelling aan kleine én grote kinderen (volwassenen). Deze voorstelling was onderdeel van de Haarense atelierroute en vond plaats op het weiland bij ons huis op de Noenes. Verhaal: “de geboorte van Saartje”.

Poppenkastvoorstelling Stadsboerderij Eyghentijds 25 oktober 2015

Ranja en Rietje bij het circus. Poppenkastvoorstelling op 25 oktober op de Stadsboerderij Eyghentijds in Rosmalen. De eerste poppenkastvoorstelling met onze eigengemaakte poppenkast! Na de voorstelling gingen de kinderen zelf theater maken: poppenkastspelen, verkleden en schminken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s