Over ons

Gé Harmsen
P1050679Sinds ruim dertig jaar fotografeer ik. Vroeger analoog, de laatste tien jaar digitaal. Ik nam deel aan verschillende fotografieworkshops en volg nog altijd cursussen.
Graag maak ik opnames en macro-opnames van dieren, bloemen en planten hoofdzakelijk op ons eigen terrein.
Mijn voorkeur gaat echter uit naar authentieke portretfotografie. Zo bezocht ik verschillende oude boeren op hun boerderijen en legde hun levens vast. Dit heeft geleid tot de foto-expositie ‘het authentieke boerenleven’, die momenteel in Stadsboerderij Eyghentijds te Rosmalen hangt.
Ik fotoshop niet en bewerk weinig. Deze keuze is bewust gemaakt omdat ik in mijn manier van fotograferen ook graag authentiek wil blijven.

 

 

Jet Donkers
Jet Donkers
Mijn eerste kennismaking met klei was op HBO Creatieve Therapie. Na de opleiding volgde ik veel keramiekcursussen. Met tussenpozen ben ik altijd blijven kleien en heb ook nu nog steeds les.
Bijna al mijn kleibeelden en objecten staan in onze bostuin. Omdat ik de natuurlijke uitstraling van klei wil behouden glazuur ik niet, maar maak gebruik van de kleuren die de klei in zich heeft en combineer deze. Soms gebruik ik daarbij nog andere materialen zoals staal, messing, roestig ijzer en bamboe.
Sinds circa 5 jaar maak ik manshoge beelden van powertex en kleur deze met natuurlijke verfstoffen uit de Provence. Af en toe maak ik powertex-beelden in opdracht, waarbij ik het beeld aanpas aan het interieur en de persoonlijke wensen van de opdrachtgever.

2 gedachtes over “Over ons

  1. Hallo Jet , ik heb jullie site bekeken Super mooi !!!! Ik heb Anne mijn dochter de site ook geven kan ze zien wie je bent en wat je doet . Tot gauw gr. Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s